Nova zvijezda streetstylea - Skecher Street

| Fashion |

Brend Skechers, dugi niz godina poznat po svojoj prepoznatljivoj udobnosti kojom je odavno osvojio sportaše i rekreativce diljem svijeta, novom Skecher Street kolekcijom ove je sezone stao bok uz bok s brendovima čije su tenisice prave zvijezde streetstyle kombinacija. 

Skecher Street

Osluškujući trendove, Skechers je predstavio modele koji će savršeno upotpuniti proljetnu igru dizajnom, bojama, uzorcima i printevima. Uz neizostavne mašne i predimenzionirane vezice na bijelim, crnim, roza i zlatnim modelima, novom kolekcijom na svoje će doći i ljubiteljice tenisica koje se ne vežu – novi Slip On modeli, kao i modeli na čičak - izgledaju neodoljivo u nježnim i svijetlim tonovima – kao stvorenim za prave proljetne dane. A onda… u ShoeBeDo je stigao i onaj cvjetni koji će, osim ulicama, nesumnjivo zavladati i Instagram profilima brojnih zaljubljenica u modu. 

Skecher Street

Kako i uz što nositi Skecher Street tenisice, na najbolji je način pokazala Paula Sikirić, popularna influencerica i voditeljica, s modelima koje ćete naći u ShoeBeDo dućanima ili njihovom webshopu.