Nježni minimalizam Manga idealan je za proljeće

| Fashion |

Mango SS16
Mango SS16

 Liu Wen lice je proljetne kampanje španjolskog modnog brenda Mango, koji se ove sezone fokusirao na minimalistički trend 90-ih godina. Kolekcija za novu sezonu pravi je miks opuštenog pletiva s čipkastim haljinama i topovima. Kampanja je snimljena u šarenom studiju u Londonu i jedna je od novih strategija Manga - naime, svakog mjeseca ovaj popularni modni brend lansirat će novu kampanju s novim licem. Sjetite se samo one s Kendall Jenner u veljači...

“Suradnja s Mangom je bila nevjerojatna. Jako mi se sviđa nježni, minimalistički trend jer i sama volim jednostavne, ali lijepe stvari. Sva odjeća koju nosim u kampanji ima jednostavne linije koje su izrađene od nježnih materijala poput svile, koji su savršeni za svakodnevno odijevanje. Mislim da će svi voljeti ovu kolekciju, posebno kad je opipaju u trgovini!”, kaže azijski top model o novoj kampanji Manga.

Mango SS16
Mango SS16

Sva odjeća iz Mangove kampanje naći će su u prodavaonicama Manga. U nastavku pogledajte službeni film snimanja kampanje s Liu Wen. Lagani materijali i prozračni oblici izgledaju tako dobro u pokretu!

MANGO Soft Minimal SS16