Ne znate kako kombinirati čarape na cipele? Zara vas je odlučila riješiti muke

| Fashion |

Zara

Modni gigant Zara, odlučila je svojim cipelama ''ugraditi'' čarapu i učiniti ovaj hit modni trend dostupnijim nego ikad prije.

Ako vaš modni radar u zadnje vrijeme pomalo zastajkuje, uvijek se možete prepustiti u sigurne ruke i udobno utočite zvano Zara. Najnovije predstavljen Zarin katalog pravi je vodič za već gotove modne trendove ove sezone. Inspiriran najboljim primjerima uličnog stila, sada vam omogućuje kupovinu već finaliziranih trendova u jednom komadu koji su spremni za nošenje.

Crna cipela na špic s visokom petom (10 cm), napravljena je od kože s već ukomponiranom rebrastom čarapom koja daje trendy kontrast ovim cipelama. Remenčić će osigurati stabilnost vašem stopalu i siguran hod. Za trendy izgled, djelomično spustite čarapu na vašem gležnju. Cijena im je 399,99 kn.

Zara 399,90 kn

Ravna crna cipela s remenčićima oko stopala i gležnja koje posebno ističu male metalne zakovice u boji srebra. Specifičnost ovih balerinki-gležnjača na špic je crna čarapa, a možete ih kupiti u trgovinama Zare, kao i u online trgovini po cijeni od 349,90 kn.

Zara 349,90 kn

Ideja o serviranju već gotovih trendova nije nova. Slično i već gotovo serviranje trenda vidjeli smo u Parizu na modnoj reviji Karla Lagerfielda za Chanel za kolekciju proljeće/ljeto 2014.

Chanel