Najveće stilske pogreške kojih uopće nismo svjesni

| Fashion |

 Čak su i oni najbolji među nama skloni stilskim pogreškama tu i tamo. Da, čak su i najveće streetstyle ikone ponekad nosile premale (ili prevelike!) cipele ili nosile kompletno krivo donje rublje uz neki outfit. Ponekad greške koje i sami radimo najbolje vidimo na drugima. Zato smo danas odabrali 7 najčešćih stilskih pogrešaka koje vidimo na drugim ženama, kao i 7 rješenja kako ih popraviti.

NE PREKROJAVATE ODJEĆU PO SEBI

Ako otkrijete da vam neki komad baš i ne stoji kako bi trebao, totalno se isplati prekrojiti ga po svojim željama. Čak i najmanja promjena na određenom komadu može ga totalno prilagoditi vama i vašim željama, a vi ćete izgledati sređenije. Ovo pravilo pogotovo vrijedi za hlače jer nema ništa gore od predugih nogavica ili preširokog struka. 

ASOS / ASOS / Millie Mackintosh
ASOS / ASOS / Millie Mackintosh

PRETJERUJETE S MODNIM DODACIMA

Možda mislite da je najlakši način kako podići outfit natrpavanjem modnih dodataka, ali ovo bi ustvari moglo i pokvariti cijeli vaš look. Nemojte dozvoliti da se vaš stil izgubi u mnoštvu elemenata. 

MONICA VINADER // ANITA KO
MONICA VINADER // ANITA KO

ODIJEVATE SE ZA POGREŠNU SEZONU

Lako je ignorirati činjenicu da još uvijek službeno ne traje proljeće, ali pripremite se na to da ćete izgledati smiješno u bundi sredinom ožujka. 

H&M Modal-blend Jacket $49.99
H&M Modal-blend Jacket $49.99

BIRATE PREVELIKU ODJEĆU

Oversized look itekako je popularan i stylish kada ga dobro nosite, ali tanka je granica između neurednog i modernog. Morate dobro uravnotežiti proporcije oversized komada tako da na kraju izgledate elegantno i uredno.

ASOS WHITE Oversized T-Shirt With Cut Out Detail €39.44
ASOS WHITE Oversized T-Shirt With Cut Out Detail €39.44

NOSITE TRENDOVE KOJI VAM NE ODGOVARAJU

Nemojte misliti da vam treba baš svaki trendi komad u ormaru. Koliko god čupave natikače izgledaju super na Rihanni, ako ne odgovaraju vašem osobnom stilu, glupo je na takav komad bacati novac. 

ZARA LEATHER HIGH HEEL SLIDES WITH BOW 499.90 Kn
ZARA LEATHER HIGH HEEL SLIDES WITH BOW 499.90 Kn

BIRATE KRIVI GRUDNJAK ZA OUTFIT

Donje rublje kao outfit trenutno je itekako IN, ali krivi grudnjak u kombinaciji s prozirnom košuljom može uništiti vaš kompletan look...

VS  Long Line Bralette 208,49 kn
VS Long Line Bralette 208,49 kn

STALNO IZNOVA KUPUJETE ISTE KOMADE

Koliko točno bendovskih T-shirt majica jedna djevojka treba? Pogotovo onih koje nakon dva pranja možete baciti u smeće. Radije investirajte u basic, kvalitetnije komade kojima ćete se stalno vraćati.

Kenzo x Jungle Book Shere Khan cotton-jersey t-shirt £90.00
Kenzo x Jungle Book Shere Khan cotton-jersey t-shirt £90.00