Najtraženiji džemper sezone u neočekivanoj kombinaciji boja

| Fashion |

Instagram / @sophiengocanhx

Napokon smo ga otkrili. Ružičasti džemper s neočekivanim crvenim obrubom, malim ovratnikom i rukavima na zvono. Instagram je već poludio za njime, a i mi isto.

Lagani džemper, idealan za jesensko prijelazno vrijeme, koji je trenutno najtraženiji odjevni komad dolazi od brenda Edited. Ovratnik i rukavi daju mu retro-šik izgled, a kombinacije boja ružičaste i crvene, još uvijek se ne možemo zasititi. Ne čudi nas da je Instagram preplavljen slikama ovog džempera.

Upravo zbog svog kroja koji usko obavija tijelo, dok rukavi široko padaju, a ovratnik daje naglasak vratu, ovaj džemper čudesno je jednostavno kombinirati. Donosimo vam nama najdraže kombinacije.

Instagram / @milistore

Da bi postigli što skladniji izgled, džemper bi trebali nositi s prigušenim bojama, a možete ga kombinirati i s crvenim detaljima poput crvenih čizmica. Jedino na što morate pripaziti je da zbog širene rukava, ovaj džemper nećete moći obući ispod jakna ili sakoa s uskim rukavima. Pripazite da jakna u kombinaciji ima dovoljno prostora za zvonolike rukave Edited džempera.

Instagram / @queenofjetlags

Idealan je za kombinaciju sa svim tonovima trapera. A ako želite biti drugačiji, obucite ga ispod traper tregerica.

Instagram / @sarah_jane