Najtraženiji dizajnerski džemperi sezone dobili su high-street verziju

| Fashion |

Instagram / @albertaferretti

Svi smo naučili da je svaki dan u tjednu drugačiji. Što smo stariji to češće osjetimo patnju ponedjeljkom, ljutnju srijedom, euforiju petkom i depresiju nedjeljom.

A vi? Imate li najdraži dan u tjednu? Ako imate, sada možete nositi svoj omiljeni dan na džemperu zahvaljujući luksuznom modnom brendu Alberta Ferretti. Šareni džemperi koji pripadaju Rainbow Week kolekciji, instantno su postali pravi hit među modnim znalcima. No, za nas modne ljubitelje s malo manjim budžetom (cijena im je 440 eura), ostali su samo objekt čežnje.

Instagram / @yuyuzhangzou / @chiaraferragni

Kako ne bi odmah upali u depresiju, šarene modne vile sezone dobile su svoju cjenovno prihvatljivu verziju. Već smo naučili da sve što postane hit, ako malo pričekamo, doći će do nas u prihvatljivijim varijantama.

Za vas smo pronašli ''The Weekday'' džempere brenda NA-KD koji ih u svojoj ponudi ima za samo djelić cijene pa si tako možete priuštiti tjednu zalihu džempera za cijenu jednog Alberta Ferretti. Džempere možete kupiti na službenoj web stranici NA-KD, a dostava za Hrvatsku je besplatna. 

NA-KD

Izađite van pravila i nemojte se držati dana u tjednu. Slobodno u ponedjeljak u ured ponesite džemper s natpisom petak. Tko zna, možda će neugodan ponedjeljak pretvoriti u pravi euforičan petak i donjeti dobro raspoloženje vama i vašim kolegama.  

NA-KD