Najslađe božićne haljinice za male princeze

| Fashion |

Tko bi mogao odoljeti ovim prekrasnim božićnim haljinicama za bebe i djevojčice? Mi nismo uspjeli pa nas stoga uopće ne čudi da su mame apsolutno poludjele za novim hrvatskim brendom Bella Lu!

Domaći brend Bella Lu tek je 3 mjeseca na našem tržištu, no za njega su već čule brojne mame. Ova mlada  robna marka nastala iz želje jedne mame da svojoj djevojčici priušti preslatke haljinice kakve u našim trgovinama nije mogla pronaći - tako su nastale Bella Lu haljinice koje oduševljavaju sve oko sebe.

Bella Lu

U želji da oplemeni ponudu malih, slatkih i ne baš često viđenih preslatkih odjevnih komada, Bella Lu tim sustavno traži i uvozi ono u čemu bi uživale naše male princeze.

Bella Lu tako nudi različite modele haljinica s puno različitih kombinacija boja i natpisa. Trenutno u ponudi imaju specijalnu božićnu kolekciju koja nas je očarala i rastopila. Haljinica dolazi upakirana u poklon kutiju kao savršen poklon za blagdane koji su pred nama.

Bella Lu

Bella Lu tim tako princezama do 7 godina priskrbljuje najslađe haljinice kakve u ovom trenutku nose princeze u mnogim svjetskim metropolama.

Bella Lu