Najskuplja majica na svijetu vrijedi više nego dva Ferrarija

| Fashion |

T - shirt se uvijek karakterizirao kao jednostavan i jeftin modni predmet koji zauzima posebno mjesto u našim ormarima. Pristaje uz gotovo sve odjevne kombinacije, a svota koju za njega morate izdvojiti često puta je zanemariva. No u današnje vrijeme modna industrija nam nameće neke druge standarde za koje će mnogi ljudi reći da prelaze granice realnog svijeta.

Upravo je tako Superlative Luxury, sa sjedištem u Velikoj Britaniji, izašao na tržište s 400 000$ vrijednom majicom koja je okarakterizirana kao „Najskuplja majica na svijetu“. Opravdanje tako vrtoglave cijene pronalaze u tome što je ova modna krpica napravljena od “samoobnavljujucih energetskih izvora i predstavlja smanjenje CO2 za 90% u usporedbi s tradicijonalnom proizvodnjom majica”. Također je napravljena  od 100% organskog pamuka s 150g/m2 kvalitetne mase, tako da je možete nositi iako imate osjetljivu kožu. Da bi još više doprinjeli njezinom luksuzu, optočena je s 16 komada jednokaratnih dijamanata od kojih je osam bijelih i osam izrazito crnih.

Još jedno iznenađenje priredila nam je i modna kuća Hermes. Oni su u svojoj proljetnoj  kolekciji za 2013. godinu predstavili, također, najskuplji komad, majicu od krokodilske kože s cijenom od 91, 500$. Ona je ujedno predstavljena i kao najskuplja majica u New York Cityu, a  one sretnike koji su u mogućnosti izdvojiti toliku cifru, „čekati“ će  u Hermes trgovini na Madison Avenue.