Najljepši kaputi od umjetnog krzna u high-street ponudi

| Fashion |

Oni su mekani i topli. Postoji neka specifična, a opet nedokučiva karakteristika zašto nas kaputi od krzna oduševljavaju već godinama. Ova vrsta tkanine je klasik, međutim cijena krzna je neka druga tema. Pravo krzno zbog svoje iznimno visoke cijena, kao i zbog svog podrijetla, nije nešto što si mnogi mogu priuštiti ili si uopće i žele priuštiti. Ostavit ćemo pravo krzno po strani, što zbog cijene, što zbog etičkih pitanja.

Iz godinu u godinu, napretkom tehnologije i pojavom sve većeg broja high-street trgovina, pojavila se kvalitetna i jeftina alternativa zvana umjetno krzno. Meko i podatno i ono najvažnije od svega, ovu zimu neće vam biti hladno.

Postoje dulje, kraće, uže, šire, varijante s otvorenim vratom i onim zaštićenim, u diskretnim tonovima ili upadljivih boja.... poanta je da nema pravila. Ove godine sve se nosi! Zbog velikog broja modela, nećete imati glavobolju pri pronalasku onog koji najbolje odgovara vašem stilu odijevanja.

Instagram / @gildaambrosio

Jedina stvar koju bi ipak trebali staviti pod kontrolu je kako kombinirati kaput od umjetnog krzna s ostatkom odjeće. Imajte na umu da je umjetno krzno već samo po sebi snažan statement te da je upečatljivo. Pripazite da ostali modni dodatci i odjeća ne nadjačava snagu krzna koje voli glavnu poziciju i svu pažnju. 

Istagram