Najbolji grudnjaci: 5 esencijalnih koje morate imati

| Fashion |

Jedinih 5 grudnjaka koji vam trebaju u životu
Jedinih 5 grudnjaka koji vam trebaju u životu

 Ne možete si pomoći, ali jako volite kupovati donji veš, čak vam pomalo i zaklecaju koljena svaki put kad prođete pored svojeg omiljenog butika s donjim rubljem. Ali, ozbiljno sad, trebate li baš 14 rozih push-up grudnjaka? Vjerojatno ne. U nastavku donosimo jedinih 5 grudnjaka koje svaka žena treba imati u svojoj kolekciji. 

GRUDNJAK BEZ NARAMENICA KOJI VAM SAVRŠENO ODGOVARA

Nikako se nemojte zadovoljiti s onim rastezljivim tkaninama koje u roku nekoliko minuta skliznu skroz do pupka. Ali grudnjak bez naramenica vam treba biti dovoljno ugodan tako da ga možete nositi satima bez dodatnog namještanja. 

Nubian Skin / New Look / Wonderbra
Nubian Skin / New Look / Wonderbra

SVAKODNEVNI GRUDNJAK KOJEG STALNO KORISTITE

Neki ga zovu "T-shirt grudnjak", ali ovaj komad trebate moći nositi uz čak 90% svoje garderobe. Odaberite onaj u nude nijansi s nula ukrasa kako biste ga mogli nositi uz što više topova i haljina. 

Wonderbra / Undiz / Tommy Hilfiger
Wonderbra / Undiz / Tommy Hilfiger

ČIPKASTI GRUDNJAK KOJI JE DOVOLJNO SEKSI DA BUDE VIĐEN (AKO TREBA)

Bilo kakav model koji vam najviše odgovara u čipkastoj varijanti vrišti za pozornošću. Kad god i gdje god ga želite pokazati...Zatrebat će vam i uvijek ga trebate imati pri ruci! 

ASOS / ASOS / Mango
ASOS / ASOS / Mango

PUSH-UP GRUDNJAK KOJI JE STRATEŠKI NAPRAVLJEN DA SE NE VIDI 

Ne morate biti J.Lo da vam zatreba jedan od ovih. Ne možete nositi otvorenu haljinu s neprimjerenim grudnjakom...Ako znate na što mislimo. Potražite grudnjak gdje su košarice postavljene dijagonalno, a prednja žica je uska i minimalna. 

Undiz / Calvin Klein / Wonderbra
Undiz / Calvin Klein / Wonderbra

SPORTSKI GRUDNJAK KOJI SVE DRŽI NA SVOM MJESTU

Vaše grudi zaslužuju potporu koja im treba dok vježbate. Sportski grudnjaci dolaze u velikom broju materijala visokih tehnologija koje upijaju znoj, prozračni su i drže "stvari" na svome mjestu. 

Shock Absorber / Nike / Emporio Armani
Shock Absorber / Nike / Emporio Armani