Najbolje torbice u koje možete investirati

| Fashion |

SUBURBAN FAUX PAS
SUBURBAN FAUX PAS

 Koliko god volimo nove stvari, duboko u sebi znamo da kada se radi o našem ormaru - manje stvarno je više. Ako kupujete bolje stvari, možete kupovati i manje stvari. Kako bismo vam pomogli u održavanju vlastitog ormara kvalitetnog, donosimo jedinih 5 torbica koje vam zapravo trebaju u vlastitoj kolekciji. S ovih pet komada spremni ste za svaku priliku i svaki događaj - i nikad vam neće faliti "ona neka" torbica u kolekciji.

STRUKTURIRANA, ELEGANTNA TORBA 

Razmišljajte o ovoj torbi kao o komadu u kojeg trebate uložiti. Svaki outfit će učiniti boljim, a ako ju odaberete u neutralnoj boji (crna, siva, tamno plava ili nude), možete je nositi zauvijek. Plus: u nju stane sve što vam treba svakoga dana. 

Saint Laurent Sac De Jour
Saint Laurent Sac De Jour

BEZVREMENSKA "CROSSBODY" TORBICA

Klasična mala torbica koja se nosi preko ramena ili preko tijela je komad koji MORATE imati u svojoj kolekciji. Birajte bogate boje, a mogu imati i ukrase. Obožavat ćete ih zbog delikatne veličine i činjenice da su vam slobodne ruke. 

GUCCI Lady Web small leather shoulder bag $2,700
GUCCI Lady Web small leather shoulder bag $2,700

VELIKA, PROSTRANA TORBA KOJU MOŽETE NAPUNITI DO VRHA

OK, ponekad sa sobom morate ponijeti "cijeli život" u torbi. U takvim trenucima birajte veće torbe koje možete nositi na ramenu i to minimalnog dizajna.

MICHAEL MICHAEL KORS Jet Set Travel textured-leather tote $280
MICHAEL MICHAEL KORS Jet Set Travel textured-leather tote $280

ZABAVNA "CLUTCH" TORBICA

Novost: clutch torbice nisu više rezervirane samo za noćne izlaske. Izgledaju preslatko ako ih kombinirate s dnevnim lookovima. 

JIMMY CHOO / CHLOÉ
JIMMY CHOO / CHLOÉ

LAGANA, ALI PRAKTIČNA RUČNA PRTLJAGA 

Prostrana i lijepa mogu ići zajedno! Takozvane "weekender" torbe idealne su ako odlazite na vikend putovanje s dragom osobom ili vam pak treba velika torba za teretanu koju vam nije neugodno nositi po cijelom gradu. 

EDDIE HARROP The Voyager $1,235
EDDIE HARROP The Voyager $1,235