Prekrasne tajice u kojima ćete poželjeti vježbati

| Fashion |

Adidas

Tajice uz koje će se vježbanje pretvoriti u pravu zabavu i odgoditi odlazak kući.

Vrijeme je da zaboravimo na staru naviku tamnih boja i jednostavnih uzoraka svaki put kad se uputimo u teretanu ili na trčanje. Navika koju smo stvarali od malena, sjetimo se samo sata tjelesnog i obaveznog crnog donjeg dijela trenirke u kombinaciji s običnom bijelom majicom, već neko vrijeme nije pravilo pri odijevanju za posjet teretani. Proizvođači sportske opreme u sve većem obujmu izbacuju more šarenila, uzoraka i razno raznih printeva kako bi svatko od nas mogao pronaći onaj idealan. Osim što se nećete osjećati kao da svakodnevno nosite jednote istu kombinaciju i da je svaki dan u teretani ili na satu joge identičan, također će tajice s uzorkom djelovati poticajno, a vi izgledati zanimljivo i upečatljivo.

Reebok

Razvedrite svoju svakodnevnu rutinu i sklonite na stranu onaj par običnih crnih tajica te dozvolite svom karakteru da izađe na vidjelo. Priuštite si barem jedan par šarenih tajica s kojima ćete razbiti svakodnevicu jednoličnih boja pogotovo kad se radi o odjeći za vježbanje.

Nike

Boje djeluju stimulativno na naš organizam, a samim time će olakšati vježbanje te vam dati dodatnu energiju da ne odustanete na pola puta.

Puma