Najbolje proljetne suknje za svaki oblik tijela

| Fashion |

Najbolje proljetne suknje za svaki oblik tijela
Najbolje proljetne suknje za svaki oblik tijela

Volani, falde, preklopi - novi modeli proljetnih suknja i službeno su stigli na tržište te je pravo vrijeme da i vi odaberete svoj model koji vam se najviše sviđa i koji vam najbolje pristaje. Pitate se koja je najbolja suknja za vaš oblik tijela? Kako odabrati suknju koja će savršeno padati preko vaše pozadine? U nastavku saznajte koje suknje najviše odgovaraju vašem tipu tijela - i proljetni shopping može započeti... 

KRUŠKOLIK OBLIK TIJELA: midi suknja s faldama

Uža je u struku, ali dovoljno lepršava oko bokova da vaše tijelo naglasi na savršen način. Suknja A-kroja naglasit će vaš struk te nježno padati preko bokova i bedara kako bi minimizirala njihovu širinu. U kombinaciji s odgovarajućom košuljom i štiklama, look će izgledati  elegantno i moderno.

ZARA PLEATED MIDI SKIRT  349.90 Kn
ZARA PLEATED MIDI SKIRT 349.90 Kn

TIJELO OBLIKA JABUKE: skater suknja

Ako imate duge, tanke noge, ali većinu težine nosite oko srednjeg dijela tijela - birajte šire suknje visokog struka. U struku će vam sjesti na najuži dio vašeg torza i pokriti problematični dio. Odaberite i kraći model suknje (do koljena ili iznad njih) kako biste pokazali svoje najbolje oružje - duge noge.

ASOS Skater Skirt in Texture $28.00
ASOS Skater Skirt in Texture $28.00

PJEŠČANI SAT: traper pencil suknja

Imate obline, ali i dobro izdefiniran srednji dio tijela - pencil suknja je za vas. Uži kroj će naglasiti vaš oblik tijela i izgladiti bokove te vam garantiramo da ćete na ovakav način izgledati 5 kila mršavije. Ove sezone pogotovo birajte traper modele - jer su itekako trendi!

ZARA DENIM MIDI SKIRT  249.90 Kn
ZARA DENIM MIDI SKIRT 249.90 Kn

MUŠKA GRAĐA TIJELA: suknja na preklop

Ako je vizualno stvoriti obline za vas imperativ - suknja na preklop apsolutni je must-have. Ovaj model je idealan jer definira vaš struk i koristi asimetrični kroj kako bi stvorio iluziju bokova.

ASOS Suede Wrap Pencil Skirt in Color Block $161.00
ASOS Suede Wrap Pencil Skirt in Color Block $161.00

SITNA GRAĐA TIJELA: mini suknja A-kroja

Dobre vijesti: ne morate kupovati na dječjem odijelu. Koristite suknje iznad koljena kako biste dodali iluziju visine. Traper, brušena koža ili polu-prozirni materijali idealni su za mini suknje koje su u ovom trenutku itekako trendi. 

ZARA A-LINE SKIRT  199.90 Kn
ZARA A-LINE SKIRT 199.90 Kn

VISOKA GRAĐA: midi pencil suknja

Budimo realni: možete nositi što god. Ali ako želite još dodatno naglasiti svoje noge, odaberite usku midi suknju. Uska je preko bokova, ali umjesto da vas odreže oko koljena, produljit će vas sve do listova. 

ASOS Midi Pencil Skirt in Jersey $26.00
ASOS Midi Pencil Skirt in Jersey $26.00