Muškoj The Weeknd x H&M kolekciji neće moći odoljeti ni žene

| Fashion |

Ovog Weeknda definitivno ćete htjeti baciti oko na muški dio H&M-a. Ovaj, mislimo vikenda... Sutra u prodaju i službeno stiže kolekcija odjeće stvorena u suradnji s popularnim kanadskim glazbenikom The Weekndom. "The Spring Icons Selected by The Weeknd" kolekcija prvenstveno cilja na mušku populaciju, ali definitivno postoji nekoliko komada zbog kojih će i djevojke stajati u redu...

“Ono što mi se sviđa kod ove kolekcije je upravo činjenica da su svi komadi upravo onakvi kakve i ja nosim", kaže The Weeknd. Ova H&M-ova linija savršen je način kako se poigrati sa svim streetstyle trendovima koji trenutno vladaju. 

H&M Spring Icons Selected by The Weeknd – teaser film

Cijene komada iz kolekcije kreću se od 15 do 80 dolara. Naš apsolutni favorit je "XO" bomber jakna ($37), koja bi savršeno izgledala prebačena preko obične pamučne haljinice, zar ne? Ostali komadi uključuju blejzere, pulovere i hoodie jakne. Ova muška kolekcija definitivno je puna pravih casual esencijalnih komada koji će tako savršeno nadopuniti našu proljetnu garderobu. Ovaj, garderobu vašeg dečka...Naravno.