Modni komadi koje ćemo zadržati i baciti u 2017. godini

| Fashion |

 Nema boljeg vremena u godini od siječnja za kompletnu preobrazbu vašeg ormara! Na kraju krajeva, ne želite započeti 2017. s ormarom punim neupotrebljivih komada, a i trebat će vam mjesta za sve nove ulove sa zimskih sniženja. ako biste bili sigurni da u ormaru ne čuvate nepotrebne komade, donosimo listu 5 modnih komada koje trebate zadržati, a koje baciti iz svoje kolekcije.

BACITE sve što vam je premalo, ZADRŽITE bilo koji oversized komad koji ima potencijala

Iako vam nešto što vam je premalo vjerojatno nikad više neće pristajati, oversized komadi mogu se nositi s remenom ili ih pak možete prekrojiti da izgleda kao da ste ih baš takvima htjeli. 

BACITE glomazan nakit, ZADRŽITE satove i svilene marame

Nemojte da vam nepotreban nakit zatrpava ladicu s nakitom. Zadržite komade koji imaju vrijednost i koje ćete nositi zauvijek.  

BACITE trendi uzorke, ZADRŽITE bezvremenske printeve

Jednom kada određeni print izgubi na popularnosti, pada u zaborav. S druge strane, klasični printevi poput životinjskog i kariranog uzorka te prugica i točkica nikad neće izgledati zastarjelo.  

BACITE sezonske trendi komade, ZADRŽITE dizajnerske klasike

Iako smo svi kad tad potrošili neki novac na trendi komad, nemojte zadržavati u ormaru nešto što ne mislite nositi. Radije ih prodajte ili donirajte te u kolekciji zadržite samo one bazične komade kojima se stalno vraćate. 

BACITE iznošeno donje rublje, ZADRŽITE kvalitetno donje rublje

Riješite se iznošenih čarapa i grudnjaka koji vam zatrpavaju ladicu s donjim rubljem tako da vaši novi dizajnerski, kvalitetni komadi dobiju na prostoru.