Modeli bikinija koji vizualno skidaju i do 5 kila

| Fashion |

Modeli bikinija koji vizualno skidaju i do 5 kila!
Modeli bikinija koji vizualno skidaju i do 5 kila!

 Već svi sanjamo o vrućem ljetu i lagano počinjemo s planiranjem ljetovanja. Naravno da nam je pomisao na bikini trenutno miljama daleko, ali nikad nije prerano početi tražiti svoj savršeni badić. U nastavku saznajte kojih 8 modela badića vizualno može s nas "skinuti" i do 5 kilograma!

SHEER BIKINI - Dakle želite biti pokriveni, ali ne osjećati se pokriveno? Potražite model od prozirne tkanine ili otvorenog pletiva.

ŠARENI JEDNODIJELNI BIKINI - Zahvaljujući kontrastima, vaše obline že biti definirane i dobiti potporu.

DUBOKI V-IZREZ - Djevojke s nešto manjim poprsjem, ovo je vaš model! Stavite svu pažnju na gornji dio tijela te tako sakrijte eventualne probleme na nekom drugom dijelu.

JEDNODIJELNI BADIĆ S IZREZIMA - Ista logika vrijedi i za delikatne izreze, recimo oko rebara: vizualno će smanjiti vaš središnji dio tijela.

RAZLIČITI GORNJI I DONJI DIO - Ako primjećujete trend "optičke iluzije", shvatili ste poantu. Šareni bikini top u kombinaciji s tamnijim donjim dijelom savršen su primjer kako stvoriti kontrast koji će vas vizualno smanjiti.

STRUKIRANI JEDNODIJELNI BADIĆ - Mini remen na struku je super trendi ove sezone, ali i super način kako "sakriti" kilograme.

BIKINI TOP DEBELIH NARAMENICA - Ako su vam leđa i ruke problematično područje, investirajte u strukturirani top s debelom trakom materijala oko rebara. Držat će sve na svom mjestu i vrlo vjerojatno djelovati kao "push-up".

VRLO VISOKI OKOVRATNIK - Jedan od najvećih trendova (visoki ovratnik) također je i najzahvalniji za žensku figuru. Nakon kupanja, nabacite lepršavu suknju i imate gotov outfit!