Mirna Medaković Stepinac u novoj modnoj priči Ive Viljevac

| Fashion |

U novoj modnoj priči poznate dizajnerice nakita Ive Viljevac vidljiv je određen odmak od dizajna u prijašnjim kolekcijama. Ovaj decentan, minimalistički i elegantni nakit ima poruku i cilj - narukvice i ogrlice trebale bi svaku ženu koja ih nosi inspirirati simbolikom koralja, bisera te ugraviranih motiva. 

Cijeli koncept kolekcije, pa i kampanje snimljene s glumicom Mirnom Medaković Stepinac osmišljen je tako da vas potakne na razmišljanje o snovima, željama i vlastitim mogućnostima, da vas poveže s najbližima te da se osjećate posebno. Fotografije koje potpisuje Karmen Poznić snimljene u luksuznom interijeru Hotela Palace prikazuju uspješnu, pozitivnu ženu, sa sanjarskim pogledom i snagom za ostvarenje svojih snova. 

"Ovom kolekcijom potvrđujem da se uvijek rado vraćam koraljima. Odmah pored riječnih bisera, oni su se našli u glavnoj ulozi. Koralji simboliziraju ljubav, odanost i vjernost. Vjeruje se da nas štite od negativnih utjecaja, da pozitivno djeluju na međuljudske odnose te jačaju prijateljstvo. I biser u mnogim kulturama ima dublje simbolično značenje. Oduvijek se smatrao simbolom ljubavi, ljepote i sreće." izjavila je Iva Viljevac.

Kolekcijom dominira popularna rosegold boja. Privjesci s rozom i žutom 18 karatnom pozlatom nose ugravirane motive anđela, zvjezdica, sidra, ptice u letu, otkucaja srca, puzzle, slova i druge.

"Svaki od njih dizajnirala sam s namjerom da u vama stvore pozitivan osjećaj i da ih nosite jer za vas imaju  posebno značenje – značenje koje ćete im sami pridati." izjavila je Iva Viljevac.

Ogrlice i narukvice posebno su zanimljive jer ih možete personalizirati. Sami možete složiti kombinaciju raznih privjesaka iz ponude, svilenih končića u raznim bojama, lančića s žutom i rozom pozlatom ili lančića od čistog srebra.

Komade iz ove linije nakita nosit će sve žene dobrog stila, željne kvalitetnog, elegantnog i nosivog nakita.