Minnie i Mickey Mouse su glavne zvijezde nove Disney kolekcije trapera

| Fashion |

Upozorenje svim nostalgičarima! Niti New York, ni Milan, ni Pariz. Obožavamo tjedne mode, ali ovog puta želimo kolekciju koja nije bila ni na jednoj modnoj pisti.

Što reći za kolekciju koja kombinira dvije tako savršene stvari poput trapera i Mickey Mousea? Svima nam dragi Disney, udružio se s tvrtkom iz Los Angelesa. SIWY je brend specijaliziran za proizvodnju odjeće visoke kvalitete, a u spoju s Disneyjevom Minnie i Mickey Mouseom, jedini mogući rezultat je vjerojatno i najpoželjnija kolaboracija sezone. Ako ništa, onda svakako naj nostalgičnija kolekcija sezone.

Kolekcija se sastoji od niza traper modela. Traper jaknu moći ćete kombinirati s raznim krojevima traperica. Od kratkih hlačica do skinny traperica.
No bez obzira na ovu divnu vijest, ipak vas moramo upozoriti na onu manje divnu, a to je cijena. Raspon cijena Disney x SIWY kolekcija bit će između 150 i čak 350 eura.

Sve učestalije kolekcije odjeće, dio su Disneyjeve nove strategije s potpuno redizajniranom online trgovinom i nizom projekata koji ih sve više približavaju svijetu mode.