Martićeva postala modna pista ljepote i glamura

| Fashion |

Sinoć je u centru grada, u čarobnom ambijentu parka u Martićevoj ulici održana svečana promocija concept storea Colette, modna revija Marka M Pounje by Marija Cvitanović te predstavljanje početka suradnje concept salona Colette s nizozemskim brandom visokokvalitetne, profesionalne kozmetike za kosu –Keune. 

Otvaranje Colette concept storea

Veselom ljetnom druženju uz Campari pridružila su se mnoga poznata lica, ambasadorice concept storea Colette – Helena Minić Matanić, Antonija Šerić te Csilla Barath Bastaić te prijateljice branda, sve redom u haljinama Marka M Pounje Vintage Glamour by Marija Cvitanović – Mia Begović, Ecija Ojdanić, Ana Vilenica, Petra Vukelić te Dalibor Matanić, Petar Ćiritović, Suzy i Sarah JosipovićLjiljana Vinković, dr. Vesna Ramljak i dr. Aleksandar Milenović. 

Otvaranje Colette concept storea

Concept store Colette na čelu s Marijom Cvitanović, koji dugi niz godina slovi za jedan od najpopularniji beauty salona u Zagrebu od sada će pružati cijelovitu stručnu i individualnu  uslugu stylinga – od kose, do odjeće. Uz to, concept store Colette postaje i eksluzivan predstavnik Keune So Pure Natural Balance, 100% prirodne i organske linije proizvoda za njegu kosu te se na taj način brine o ljepoti svojih klijentica i iznutra i izvana.  

Otvaranje Colette concept storea

"Marka M njeguje čiste linije i krojeve u kombinaciji s prirodnim materijalima viskozom i svilom, koji su ključni elementi nove ženstvene kolekcije. Prirodni materijali upravo su poveznica sa 100% prirodnom Keune So Pure linijom, koju ćemo koristiti u frizerskom salonu Colette. Paleta boja inspiriranih prirodom te 100% prirodni proizvodi za njegu i styling kose savršeno se uklapaju u naš organski koncept", kaže Marija Cvitanovic o novoj suradnji. 

Otvaranje Colette concept storea

U današnjem užurbanom životu, čeznemo za trenutkom mira, harmonije i opuštanja, zato se odlučujemo biti čisti i birati što što jedemo, što radimo i čime se tretiramo. Upravo se tu uklapa nova Keune So Pure Natural Balance linija koja je nastala nakon dugogodišnjeg istraživanja i cijeli se So Pure koncept temelji na znanju o fitoterapiji, aromaterapiji i homeopatiji. Biljni ekstrakti i eterična ulja jedini su aktivni sastojc ovih proizvoda koji su obogaćeni organskim eteričnim uljima. Linija se sastoji od prirodnih boja za kosu koje pružaju i aromaterapeutsko iskustvo, styling proizvoda, ali i proizvoda protiv peruti, zatim za hidratizaciju vlasišta, za očuvanje boje, za obnavljanje vlasišta i protiv gubitka kose, proizvoda za osjetljivo vlasište, ali proizvoda s mentom za cooling tretman koji osvježava i hladi vlasište te luksuznog Moroccan Argan ulja za njegu kose. Ono što je najzanimljivije obnavljajući wellness tretmani koji intenzivno obnavljaju kosu iznutra i izvana, uključuju aromaterapiju te So Pure Natural Balance masažu za potpuno iskustvo opuštanja i harmonije. Postoji čak šest različitih wellness tretmana koji će se moći odabrati u concept storeu Colette. 

Otvaranje Colette concept storea

Uz osvježavajuće Campari koktele, uzvanici su se gostili zalogajima bistroa Divas, a za prekrasne cvijetne aranžmane bila je zadužena cvjećarna Lamarco.