Marijana Batinić, Luka Nižetić i Renata Sopek obožavaju nove ELFS tenisice

| Fashion |

Početak rujna tradicionalno je obilježen priprema za novu modnu priču, koju će svatko od nas ispričati kroz nadolazeću sezonu. Sudeći po najavama, svi će pogledi biti zaustavljeni na nogama i leđima, za što su se pobrinuli vodeći svjetski brendovi, pripremivši nikada raznovrsniju ponudu tenisica i ruksaka. Srećom, za domaće fashionist(ic)e nema straha – najbolji lifestyle i Back to School mix dostupan je u ShoeBeDo dućanima, koji su uz Adidas, Vans, Pepe Jeans, Skechers, Reebok (…)  na svoje police ekskluzivno i jedini u Hrvatskoj uvrstili i jedan od naomiljenijih domaćih brendova – ELFS. Njihova nova kolekcija tenisica namijenjena mladima i svima onima koji se tako osjećaju, odiše pravom fashion sportskom elegancijom. Kolekcija se sastoji od različitih zabavnih šarenih tenisica sa zvijezdom u glavnoj ulozi, stoga će zasigurno podići svaku modnu kombinaciju.

Spoj ova dva hrvatska brenda ne čudi s obzirom da su upravo ShoeBeDo dućani sinonim za sve one koji žele biti drugačiji, a opet svoji, što je ujedno i nit vodilja omiljenog dvojca ELFS. Dokaz tome su i zaštitna lica koja su odabrali za novu kampanju – Renata Sopek, Marijana Batinić i Luka Nižetić, koji sportsku eleganciju predstavljaju na najbolji mogući način.  

[HELLO ELFS]

Osim ELFS tenisica, novost u najpopularnijem domaćem lifestyle storeu su i parfemi koji se, osim u njihovim dućanima, mogu kupiti i u DM prodavaonicama te na webshopu www.shoebedo.com. Izaberite savršene tenisice, njima dodajte upečatljiv ruksak, kap, dvije parfema i nova sezona može početi!