Mali trikovi za zapaženiji stil kod muškaraca

| Fashion |

Upečatljivi uzorci i grafički print motivi najbolji su stilski začin proljetnom minimalizmu

Dolaskom toplijih proljetnih dana, i gradski frajeri počinju sve više pozornosti poklanjati svakodnevnim odjevnim kombinacijama. Upečatljivi uzorci i grafički print motivi sve su prisutniji u muškoj garderbi te predstavljaju stilski začin proljetnom minimalizmu. Kombiniranje različitih detalja i uzoraka jednostavan je potez koji će osvježiti svaki outfit, a ne zahtijeva previše truda, već samo malo modnog znanja. 

Muški modni trendovi

Klasične siluete upotpunjene suvremenim detaljima u obliku gustih uzoraka i geometrijskih print motiva glavni su trendovi muške mode ove proljetne sezone. Kombiniranje različitih detalja i uzoraka jednostavan je potez koji će osvježiti svaki outfit, a ne zahtijeva previše truda, već samo malo modnog znanja.

Style tips & tricks

Muški modni trendovi
  • Tradicionalna bijela košulja odlična je podloga za šarene modne dodatke. Klasična kravata ove sezone dobiva proljetni makeover u obliku sitnih detalja – britanski modni vizionar Paul Smith predlaže cvjetni print ili sitni uzorak jagoda kao odličan način kako „začiniti“ najneutralniji komad u muškoj garderobi. Dodatan pomak prema eklektičnom brit-pop stilu poznatog dizajnera predstavljaju i leptir-kravate koje će sigurno oduševiti sve modne znalce.
Muški modni trendovi
  • Ukoliko niste fanovi klasičnih bijelih košulja, uvijek postoji alternativa u obliku košulje ili slim-fit majice sa šarenim printom koja se nosi uz blejzer neutralnih boja. Sivi ili tamnoplavi tonovi odličan su način za „smirivanje“ jačih uzoraka, a želite li postići nešto upečatljiviji styling bez rizika da pretjerate, podstava blejzera može biti ukrašena komplementarnim printevima poput točkica ili prugica.
Muški modni trendovi
  • Zazirete li od miješanja uzoraka, ograničite se na jednostavno casual odijelo i košulju sa sitnim printom – talijanski Canali predlaže guste cvjetne print motive u tonovima bordo i svijetloplave koji će sa savršeno slagati s tamnoplavim odijelom i smeđim kožnatim blucher cipelama koje s unutarnje strane skrivaju šarene prugice.