Magična priča i fantastična suradnja Charlie designa i Mare Mlin

| Fashion |

Još jedna u nizu magičnih priča proizašla iz suradnje Charlie designa s Mare Milin. Kampanje koje uživaju gotovo kultni status na hrvatskoj modnoj sceni, još jednom podižu visoko ljestvicu, ovoga puta pod nazivom "Around Midnight" FW16. Dva puta godišnje inspirativni vizuali prenose nas u imaginarni Charlijev svijet i zarobe nas svojom ekspresijom. Skulpturalne monokromatske forme pune su skrivenih detalja poput rupa i ringova, a igra kontrasta tako tipična za Charlie dobiva jednu novu dimenziju u tamnom ton sur ton looku.

Charlie design "Around Midnight" FW16

Nosivi elementi inspirirani su retro futurizmom i s lakoćom se kombiniraju. Vizuali odišu snažnom dramatikom, a istovremeno su nabijeni avangardnom ženstvenošću koju je teško kopirati. Mare se poigrala posebnom tehnikom snimanja i filterima te dobila neočekivane sjene i dodatnu začudnu atmosferu cijele priče. Jedinstvenom vizualnom dojmu doprinosi make up Simone Antonović te snena frizura Studija Mila.

Charlie design "Around Midnight" FW16

Jedna do najdojmljivijih suradnji na hrvatskoj modnoj sceni dobila je svoju potvrdu i izvan granica. Početkom prosinca Charlijevi vizuali u velikim formatima te video projekcijom i odabranim komadima odjeće bit će predstavljeni na izložbi u Beču u Die Kleinste Galerie im Wien, gdje se i inaće prodaje Charlie odjeća.

(Team: Photo Mare Milin; Mua: Simona Antonović; Hair Studio: Mila; Video: Suzana Arslani: Asist photo: Senja Vild)

Around midnight FW16 by Charlie design