Ljeto traje vječno uz novu cruise kolekciju by A’marie

| Fashion |

Osjećaj da ljeto traje vječno inspiracija je za novu cruise kolekciju by A’marie. Dnevni izlasci koji se pretvaraju u večernje te jutra koja počinju u opuštajućoj tišini trenuci su zbog kojih u njemu uživamo još više, a nova A’marie kolekcija za odmor donosi modele koji će vas idealno pratiti upravo u tom poznatom, lijepom tempu.

Amarie cruise 2017

Haljine u kojima ćete se odmah osjećati ‘good to go’ dolaze u nježnim nijansama - pastelno ružičastoj, nude i boji pistacija, s povremenom pojavom nenametljivog floralnog printa. Na svakom od ovih cruise modela detalji slave ljeto - poput volana koji otkrivaju ramena, šarenih tankih vezica u bojama s veselim pomponima ili točkastog printa. 

Amarie cruise 2017

Tako cvjetna kratka haljina s volanom dolazi s bijelim čipkastim rubom te ukrasnom špagicom koja ukrašava leđa dok dugi čipkasti modeli mogu funkcionirati kao izbor za plažu preko kupaćih kostima, ali i kao raskošne večernje haljine. Mini modeli s cvjetovima izbor su za opuštene ljetne večeri, a maxi modeli, poput onog od nude svile, savršeni su i nezamjenjivi za svečane prigode. 

Amarie cruise 2017

Na ljetnom odmoru volimo biti jednostavni i elegantni, veseli i upečatljivi, a opet zavodljivi i nježni. Ova kolekcija upravo je okupila sve navedeno. Pronađite nešto za sebe i prepustite se svim očekivanim i neočekivanim prigodama koje vas čekaju. U ulozi modela našla se prekrasna Nina Mia Čikeš.

Amarie cruise 2017