Legendarnde Adidas Samba tenisice 68 godina kasnije postaju Sambarose

| Fashion |

1950. godine Adidas je kreirao legendarne Samba tenisice, koje su u trenu postale omiljene i  rado viđene na ulicama diljem svijeta. Danas, 68 godina kasnije, model inspiriran nogometom i sportom, poprimio je jedan sasvim novi oblik. 

adidas SAMBAROSE

Klasična silueta tenisice osvježena je i nosi naziv adidas SAMBAROSE, a od sada je dostupna i kod nas u ShoeBeDo dućanima. Neodoljivo jednostavne, a opet toliko posebne i legendarne, savršeno se uklapaju u svaki styling. Bezvremenske traperice, lepršave haljine, suknje, ne postoji komad iz vašeg ormara koji neće pristajati uz nove adidas Sambarose.

adidas SAMBAROSE

adidas je zadržao legendarni DNK nogometnog dizajna, a osvježio ga s dozom moderne ženstvenosti koju ćete obožavati. Sambarose zamjenjuje tradicionalni gornji materijal originalne Sambe mekom profinjenom kožom, a neobični cik-cak šavovi i reljefna platforma ove tenisice čine je još poželjnijom i ne sumnjamo da će zaluditi obožavatelje old school adidasa. Sambarose ćemo uskoro viđati u mnogim odvažnim kombinacijama, jer će modnom svijetu ulične mode dati jednu novu staru, još ljepšu dimenziju. Dolaze za sada u bijelo crni i crno bijelim modelima. 

adidas SAMBAROSE