Lajk dana – Video poziv na Fashion\'s Nights Out

| Fashion |

Fashion
Fashion's Night Out

Noć kada preko pola svijeta živi za modu željno iščekuju brojni modni dizajneri, urednici, novinari, bloggeri i ostali fashionisti, a sada su se njima pridružili pjevači, manekenke i glumice. Današnji lajk dana je video poziv na četvrti po redu Fashion's Night Out koji nam se jako sviđa!

U njemu brojni ljubitelji mode pozivaju sve koji su u mogućnosti da 6. rujna preplave trgovine diljem svijeta u najvećem godišnjem pohodu na modne krpice. U prošlogodišnjem događanju sudjelovalo je osamnaest zemalja, a samo u SAD-u je bilo organizirano preko 4.500 modnih događanja u toj jednoj jedinoj noći. Naravno, očekuje se da će ga ovogodišnje izdanje nadmašiti i biti još bolje i još veće. Na događanjima se očekuju brojne zvijezde, nastupi, limitirane serije proizvoda i jako dobar shopping.

Usher poziva na Fashion
Usher poziva na Fashion's Night Out

U ovoj video pozivnici na jednom mjestu su se između ostalih okupili Marc Jacobs, Karlie Kloss, Victoria Beckham, Usher, Coco Rocha, Doutzen Kroes, Justin Bieber, Kristen Wiig, Michael Kors, Taylor Swift, Olivia Wilde, Carolina Herrera, Alexander Wang, Jason Wu i Solange Knowles.

Video poziv na Fashion's Night Out

Zaista respektabilna ekipa na jednom mjestu okupila se zbog još jedne velike stvari, a to je humanitarne note ove akcije. T-shirt majice koje nose svi sudionici spota prodavati će se po cijeni od 25$, a sav će prihod ići za Fond za borbu protiv AIDS-a. Najljepše je kad se humanost i moda ujedine.

Spot će biti emitiran osim na televiziji, u taxijima i Thomson Reuters/NASDAQ ekranima na Times Squareu.