Kreativni ruksaci s domaćim dizajnerskim potpisom

| Fashion |

Kruno Jendrijev, mladi hrvatski modni dizajner koji je svoje kolekcije predstavljao na Fashion Weeku Zagreb, pod svojom markom Kruno Jendrijev Design predstavlja novu kolekciju ruksaka za sezonu proljeće/ljeto 2016. 

Kruno Jendrijev ruksaci

Svatko od nas ima nešto bez čega ne može zamisliti izlazak iz stana ili kuće. Za jedne to je knjiga, za druge toaletna torbica, a neki se ne mogu odvojiti od svog laptopa no većina nas sve to drži u torbi ili ruksaku. Kruno Jendrijev Design ruksaci idealni su spremnik za sve navedeno, ali i pratilac u svakodnevnim putovanjima.

Kruno Jendrijev ruksaci

Ruksaci su ručno ispleteni od keper i rips trakica, a zahvaljujući kreativnoj igri tekstilia, oblika i boja, svaki je komad jedinstven – baš kao i oni kojima je namijenjen. Paleta boja inspirana je hortenzijama, ljetnim cvijetom čije su pastelne nijanse raspoređene u niz geometrijski pravilnih ili cik-cak uzoraka. Zahvaljujući praktičnosti i dopadljivom dizajnu, ruksaci unose živost gdje god se s njima pojavili.

Kruno Jendrijev ruksaci

Mi smo pronašli primjerak koji nam se najviše sviđa, a vi onaj koji najbolje odgovara vašem karakteru možete pronaći na Tjednu dizajna (3.-8. svibnja 2016., Lauba, Zagreb) gdje će Kruno Jendrijev izlgati svoje ruksake, ali i druga kreativna djela.

Kruno Jendrijev ruksaci