Kožne jakne koje ćemo nositi ove jeseni

| Fashion |

Instagram/ @zorannah

Kožne jakne predstavljaju klasik i nose se u svim sezonama.

Kožne jakne su pravi kameleoni te nude daleko više od crnog motociklističkog izgleda.

Što nas čeka ove jeseni kada se radi o kožnim jaknama? Donosimo vam 3 najvažnija trenda koja trebate uzeti u obzir pri kupovini nove kožne jakne.

Instagram / @ganni

Kožne jakne s remenom
Ne radi se samo o inačicama remena motociklističkih jakni na koje smo navikli. Ove sezone koža jakna može biti poprilično ženstvena. Jakne s remenom koji se veže u čvor ili mašnu, dodatno će naglasiti vaš struk, a V rezovi dekoltea su idealan izbor za večernji outfit.

Instagram / @anoukyve

Western stil
Od kada je Dior predstavio Western stil na modnoj pisti, sve modne osviještene žene ovog svijeta su poželjele jednu takvu u svojoj kolekciji. Ove jeseni ćemo na ulicama viđati kaubojske čizme, traperice visokog struka, western košulje i kape, a sada je na red došla i kožna jakna. Pravi modni trenutak pod reflektorima i u slavi trenutno uživaju kožne jakne u boji konjaka, koje će vas na trenutak pretvoriti u pravu kaubojku.

Instagram/ @zorannah

Kožne jakne s natpisima
Natpisi na kožnim jaknama su trend koji ne jenjava već par sezona, a tako će biti i ove jeseni. Upečatljivi natpisi u cool modni dodatak svakoj jakni, a posebice oni personalizirani.