Komad u kojem ćete uvijek izgledati besprijekorno

| Fashion |

Instagram/ @tiaravanessaa

Želite obući nešto moderno, udobno, praktično, nešto što ne steže i nije zahtjevno za kombiniranje s drugim komadima odjeće? Spas uvijek možete potražiti u – dugoj suknji.

Želite nešto u čemu ćete izgledati zanimljivo i kad niste besprijekorno depilirane ni preplanule. Spasit će vas – duga suknja.

Duge suknje ovog proljeća krase većinu izloga, što nas je posebno obradovalo. Brojne su prednosti duge suknje u ormaru – mogu se nositi vikendom na japanke i običnu pamučnu kratku majicu, ili, na primjer, navečer uz neki čipkasti bodi i štikle.

Ovaj komad odjeće daje dozu elegancije svakom outfitu, a pravi su spas za one koje ne žele pokazivati noge. Ne skrivaju obline, ali skrivaju koju kilicu viška i sve nepravilnosti. Prilika će diktirati model, ali trenutno su najpopularnije duge suknje s uzorcima sitnog cvijeća i volanom pri dnu, ali nose se i one jednobojne i plisirane. Obavezno sežu – do poda.

Ovog proljeća kupite dugu suknju i bit ćete trendi sve četiri sezone koje slijede. Ljeti ih nosite na bose noge i majicu bez rukava, a zimi na debele hulahopke i predimenzionirani pulover.