Kolekcija kašmira iz Manga koju ćete nositi iz sezone u sezonu

| Fashion |

Mango

Očito je da španjolski modni brend Mango ne vjeruje u globalno zatopljenje. Dolaskom prvih nižih temperatura, Mango je spremno odgovorio s toplom kolekcijom napravljenom od kašmira. Veste, kardigani, kape, rukavice i šalovi, sve od 100% kašmira.

Kašmir se radi od mekanog podsloja kozjeg runa i to posebne vrste koza koje se uzgajaju za proizvodnju vune. Potrebno je više od dvije koze kako bi se napravio pulover, a ako ste barem jednom obukli vestu od kašmira, znate da ništa ne može zamijeniti mekoću i podatnost ovog materijala.

Čim smo ugledali kašmir kolekciju iz Manga odmah smo se poželjeli umotati u veste, šalove i kape od glave do pete. Klasična Mango kolekcija u koju treba uložiti, a s pravilnom brigom o kašmiru, nosit ćete je iz sezone u sezonu. Plemenita paleta boja od sivih nijansi do tamno zelene, savršeno će se uklopiti uz traperice, suknje i haljine.

Jednostavne i bezvremenske veste u više boja osnova su zimske garderobe. Možete ih nositi uz traperice za casual izgled ili uz elegantniju suknju. Kašmir je materijal koji odiše luksuzom te je idealan i za posebnije prilike. 

Mango v-neck vesta od 100% kašmira - 699,99 kn

 Bez kapa i šalova, preživljavanje zimskih mjeseci bilo bi nemoguće. Počastite se klasičnim i mekanim modnim dodatcima ove zime bez kojih izlazak na ulicu neće biti moguć. 

Kapa od 100% kašmira - 249,90 kn / veliki šal od 100% kašmira - 449,90 kn

Jednostavna vesta sa zanimljivim širokim rukavima u klasičnoj krem varijanti, odjevni je predmet kojem ćete se iznova vraćati iz sezone u sezonu. 

Vesta s naglašenim rukavima od 100% kašmira - 899,90 kn

Kardigan u koji se isplati uložiti koju kunu više. Osim što će vas grijati zimi, odlično je rješenje i za proljetno vrijeme te ga možete nositi umjesto jakne. Ovo je odjevni premet koji će zasigurno biti često nošen, a mogućnosti kao i godišnja doba u kojem će vam poslužiti su brojna. 

Kardigan od 100% kašmira - 899,90 kn