Koje su idealne sunčane naočale za okruglo lice?

| Fashion |

Koji oblik sunčanih naočala odgovara vašem licu?

Nazovite nas ludima, ali mislimo da je odabir sunčanih naočala jedna od najvažnijih shopping odluka koju treba donijeti. Zašto? Zato što se nalaze u samom centru našeg lica i svi ih vide!

Kao što smo već naučili iz prethodnih iskustava, ne postoje dva jednaka okvira i ono što izgleda dobro na jednom licu ne mora značiti da će dobro stajati na nekom drugom. Danas smo odlučili pomoći djevojkama okruglog lica i pronašli 5 savršenih sunčanih naočala upravo za vas! U našoj galeriji pogledajte koje smo to modele odabrali, a u nastavku pročitajte kako prepoznati imate li upravo ovaj oblik lica... 

Dita Creator Sunglasses
Dita Creator Sunglasses

Za početak, prije samog odabira naočala uvijek je važno znati koji je vaš oblik lica. Zvuči smiješno - pa naravno da znate koji je vaš oblik lica! Ili? Ponekad je uistinu teško baš vlastito lice smjestiti u jedan "kalup" i često griješimo pri prosudbi - baš zato što se radi o nama samima.

Ako vam je brada zaobljena, a jagodice su najširi dio vašeg lica - imate okruglo lice. Poput primjerice glumica Elizabeth Olsen i Jennifer Lawrence. Pronašli ste se u opisu? Onda ste na pravom mjestu jer su upravo kockasti i pravokutni model sunčanih naočala idealni za vas. Ovakve će naočale vašem licu dati nešto više strukture i dati vam nešto profinjeniji izgled.