Koja Chanel torbica najviše odgovara vašoj osobnosti?

| Fashion |

Kada bi Chanel torbice mogle pričati, što bi nam rekle o sebi? Niti jedna dizajnerska modna kuća nema toliko dobru kolekciju torbica (i opcija!) kao što to ima Chanel pod vodstvom Karla Lagerfelda. U Chanelu ćete pronaći ultimativne klasične komade na istoj polici s dekorativnim, super modernim komadima (sjećate se metalne torbice koja podsjeća na košaricu u dućanu?).

Kako bismo razbili sivilo ove subote, odlučili smo dekodirati što koja Chanel torbica govori o djevojci koja ju nosi. Plus: samo gledajući u najpopularnije Chanelove komade učinit će vas sretnijima!

Chanel ruksak

Slobodne su vam ruke i spremni ste vladati svijetom. Vi ste avanturističkog duha i premda volite udobnost vlastitog doma, nije vas strah uputiti se u nepoznato. Chanel ruksak u kombinaciji s kožnom jaknom ili hlačama za vas je ultimativan outfit.

Najnovija (trendi) Chanel torbica

Skupljanje novih, sezonskih, trendi Chanel torbica vaš je hobi, zar ne? Za vama se uvijek okreću glave, vi ste modna kameleonka te netko tko želi započeti razgovor putem odjeće - i baš uvijek u tome uspijete. 

Crvena Chanel torbica

Za vas je spajanje cipela i torbice dosadno i neoriginalno. Ako ćete potrošiti toliku količinu novaca na torbicu - želite da ju svi primijete! Djevojka s crvenom Chanel torbicom nikad nije dosadna ni staromodna. Plus: crvena koža je trenutno veliki modni hit! 

Velika, klasična Chanel Flap Bag

Imali ste novaca i sve potrošili na ogromnu Chanel torbu. Ovo je pravi statusni simbol. Vrišti jače od uobičajene Chanel torbice, ali je jednako elegantna i profinjena. Vi ste sigurno jako zaposlena i uspješna žena. Ova torbica jedini je modni dodatak koji vam treba.

Chanel torbica od tvida

Dobro znate sve torbice u Chanelovoj kolekciji i upravo je to razlog zašto ste klasični model odabrali u varijanti od tvida - spojili ste dva najprepoznatljivija Chanelova komada u jedan! Djevojka ste koje je sigurna kako će u životu posjedovati više od jedne Chanel torbice. Sretnica! 

Chanel Boy Bag

Prava rock-chic djevojka. Za vas je klasična 2.55 preuštogljena, a metalni lanac na ovom modelu puno bolje odgovara vašem bad-girl ukusu i brojnom statement nakitu koji posjedujete. 

Chanel Boy torbe

Crna Chanel 2.55 

Znate cijeniti važnost ovakve klasične, ikoničke torbice koja je IT komad u cijeloj vašoj kolekciji. Ovaj model nikada ne izgleda zastarjelo, baš naprotiv, uvijek je oličenje elegancije, stila i mogućnosti da vas je baka upoznala s čarima i tajnama Coco Chanel. Uvijek se jako brinete za nju i nema šanse da je spustite na pod jer znate koliko vam je važna i posebna. 

Chanel 2.55 Bag $4,495.00
Chanel 2.55 Bag $4,495.00

Micro Chanel torbica

Toliko ste važni da vrlo vjerojatno netko drugi uvijek nosi ostatak vaše prtljage, zbog čega možete nositi ovu super slatku, minijaturu torbicu u bilo koje doba dana ili noći. Tako i tako, sve što vam treba je ruž i dobar telefon za Snapchat.