Kendall Jenner kao balerina u španjolskom izdanju Voguea

| Fashion |

Kendall Jenner (21) zaista je vladarica modne scene! Američki top model nalazi se na još jednoj velikoj modnoj naslovnici i to za španjolsko izdanje listopadskog Voguea. Kendall je dobila ovu veliku čast svega mjesec dana nakon što je njeno lice krasilo rujansko izdanje američkog Voguea.

Na fotografijama koje potpisuje Miguel Reveriego, Kendall nosi Gucci top s volanima u kombinaciji s jarko crvenim ružem na usnama. Elegantna Kendall snimila je editorijal inspiriran baletom i balerinama noseći dolčevite, suknje od tila i kombinezone u kombinaciji s baletnim papučicama.

No, nakon što je Vogue objavio kratki video sa snimanja, na kojem Kendall veselo pleše po dvorani u baletnim papučicama - balerine su se očito itekako uvrijedile! Komentari poput "Balerine ne treniraju 7+ sati dnevno, 7 dana u tjednu, da bi bile predstavljene kroz Kendall i njezina kriva stopala", samo su neki od oštrih kritika koje kruže društvenim mrežama. 

Iako razumijemo i stranu baletnog svijeta koji "ne razumije zašto Vogue nije angažirao pravu balerinu", ipak je Kendall ta koja prodaje časopis, a na kraju dana ovo je samo - moda.