Kanye West lansira liniju Yeezy tenisica za djecu

| Fashion |

Adidas Originals je danas potvrdio da Kanyeova linija Yeezy Boost 350 izlazi 27. kolovoza 2016. tako što je objavio skicu tenisica s datumom na njihovoj stranici. Kanye je već najavio da će njegova „YEEZY SEASON 4“ kolekcija tenisica ovoga puta biti posvećena djeci.

Yeezy Boost 350

Adidas će ponovno otvoriti aplikaciju za rezervacije u odabranim gradovima unaprijed kako bi neki kupci mogli rezervirati svoj par. Cijena cipela će iznositi oko 900 kn, a cipele će biti dostupne u dječjim brojevima.

Yeezy Boost 350

Kao i u prijašnjim lansiranjima, Adidas će najvjerojatnije objaviti datum i vrijeme kada će se aplikacija za rezervaciju otvoriti i u kojim gradovima, kao i listu dućana u kojima će se cipele prodavati. U prijašnjim slučajevima aplikacija se otvorila u nekim gradovima u SAD-u, ali i u nekolicini Europskih gradova, ali se zbog velike zainteresiranosti zatvorila u roku od minute nakon što su rezervacije počele.

Yeezy Boost 350

Također, Kanyeov tim je potvrdio predstavljanje „Yeezy season 4“ kolekcije na prvom danu New York Fashion Weeka, 7.rujna.