Kako si olakšati biranje outfita u užurbanim danima?

| Fashion |

 Jutra mogu biti grozna - ali to vam sigurno ne trebamo ni govoriti? Nema ništa gore od prekasnog ustajanja nakon kojeg slijedi trka po kući i oblačenje "u prolazu". Čak i ako uspijete doći u ured prije šefa, velike su šanse da ćete se cijeli dan osjećati čudno jer vam je jutro krivo počelo. 

Na sreću, postoji nekoliko malih trikova koje biste trebali pretvoriti u jutarnju naviku kako bi vam jutro bilo lakše. U nastavku saznajte 3 dnevne modne navike koje će vas učiniti sretnijima i samopouzdanijima - čak i ako su vam jutra užurbana!  

METODA "PLANIRAJTE NEDJELJOM"

Zašto si ne biste unaprijed olakšali i svake nedjelje isplanirali outfite za tjedan pred vama. Predlažemo da brzo pofotkate komade koje želite nositi tako da ne zaboravite što ste imali u planu - a zapisivanje ideja u telefon također je dobra ideja. Tako ćete si uštedjeti vremena i na kraju se osjećati manje užurbano zbog čega ćete se ultimativno osjećati sretnije od samog početka dana. 

TEORIJA ZVANA "PRVO CIPELE"

Kada birate outfit, pametno je razmišljati na način - "cipele prve" te ih tako učiniti temeljem vašeg outfita. Imate važan sastanak? Zamijenite svoje standardne balerinke sa štiklama, zbog kojih ćete se u trenu osjećati samopouzdanije, elegantnije i profesionalnije. Casual petak? Odaberite cool balerinke koje će izgraditi cijeli vaš outfit. Kad znate koji je vaš "glavni" komad u outfitu, svakog jutra će vam biti lakše birati ostalu odjeću. 

DUPLI TEST

Provedite dodatnih 10 sekundi ispred ogledala kako biste preispitali svoj outfit prije nego izađete iz kuće. Tako ćete biti potpuno sigurni da je upravo to kombinacija koju želite obući. Također, za to vrijeme možete napraviti sve male preinake poput primjerice ugurati košulju u hlače ili dodati još koji modni dodatak. Ako vam se sviđa ono što nosite - samopouzdanja vam nikad neće manjkati!