Kako nositi choker ogrlicu na elegantan način?

| Fashion |

@PEPAMACK/INSTAGRAM
@PEPAMACK/INSTAGRAM

 Bez sumnje, chokeri su popularniji no ikad. I postali su puno više od običnog grunge komada nakita iz ranih 90-ih. No, iako je ovaj trend ogrlica postao puno delikatniji, svejedno zna biti zastrašujuće kada ga prvi puta isprobavate. zato smo tu da pomognemo! U nastavku donosimo 5 načina kako nositi choker poput prave odrasle djevojke...

ODABERITE DELIKATNE MODELE

Debeli zlatni choker možda viđate na svakoj drugoj curi u gradu, ali ovaj model nije za svakoga. Umjesto toga, odaberite neki puno elegantniji i delikatniji komad koji čak možete kombinirati i s nekim drugim lančićem koji volite nositi svaki dan. 

FOTO: SONG OF STYLE
FOTO: SONG OF STYLE

PROBAJTE GA ZAVEZATI U MAŠNICU

Istu stvar možete napraviti i s tankim komadićem tkanine od brušene kože. Jednostavno ga omotajte nekoliko puta oko vrata i zavežite u lijepu mašnu sprijeda. 

NEKA OSTANE MINIMALNOG STILA..

Zavežite ga oko vrata i ostavite dekolte čistim i minimalnim. Ovo je zaista savršen način kako uljepšati svilenu bluzu bez pretjerivanja s nakitom. 

FOTO: MEMORANDUM
FOTO: MEMORANDUM

...ILI ODABERITE SUPER KRATKI LANAC

I dalje niste sigurni možete li isfurati ovaj trend? Odaberite jednostavan, tanak zlatni lančić, ali ima dovoljno kratak lanac da ga možemo svrstati u ovaj trend. 

ZAVEŽITE DUGU SKINNY MARAMU

Oooooh, ne možemo se nagledati svilenih marama! Dodajte skinny maramu (jednom omotanu oko vrata) koja zamjenjuje choker ogrlicu na najelegantniji način mogući. Savršen modni dodatak vašem večernjem, ali i poslovnom outfitu.