Kako je Gucci postao najpopularniji dizajnerski brend u 2016. godini?

| Fashion |

 Ako nas pitate koji je luksuzni, dizajnerski brend apsolutno vladao 2016. godinom, sa svojim inovativnim, mladenačkim dizajnom, onda je to jedan jedini - Gucci! I zaista, ne postoji ništa što možete ne voljeti na radu Alessandra Michelea za brend. Doduše, danas ćemo se malo odmaknuti od svih haljina, pulovera, naočala i cipela koje obožavamo - i posvetiti se ljepotama i tradiciji Gucci torbe.

Gucci torbice svih oblika, veličina, modela, materijala i boja dominiraju svim modnim metropolama svijeta i ormarima obožavateljica visoke mode. Daleko najpopularnija torbica godine je Gucci Dionysus koja je od prvog dana do danas dobila nekoliko redizajna i sada se može pronaći u svim bojama, materijalima i aplikacijama koje možete zamisliti. 

Mnoge modne ikone svijeta već su nam tijekom proteklih mjeseci pokazale kako nose svoje omiljene Gucci torbice i nećemo vas lagati - uvijek odlično izgleda! Ova je torbica pravi statement i tako se prema njoj treba i odnositi. S obzirom na to da ni mi nismo mogli ostati ravnodušni, danas smo odabrali čak 15 najljepših Gucci modela o kojima sanjamo. Zavirite u našu galeriju i slobodno sanjarite...ili napišite pismo djedu Božićnjaku?