Kako izgleda Kate Moss na slavljeničkoj naslovnici Playboya?

| Fashion |


Kate Moss za Playboy
Kate Moss za Playboy

Dugo se šuškalo kako će Kate Moss, posljednji aktivni supermodel iz onog slavnog doba supermodela krasiti naslovnicu Playboya, što je na kraju i potvrđeno, a prije 20 dana smo dobili i jednu fotografiju da vidimo u kojem će smjeru cijela priča ići. Sada su fanovi poznatog fotografa Mert Alasa na Instagramu imali priliku vidjeti i kako će izgledati naslovnica vjerojatno najiščekivanije broja Playboya u zadnje vrijeme. Tako će siječanjski broj kultnog erotskog časopisa krasiti odjevena Kate u vintage izdanju sa zečjim ušima i u poznatom zečica odijelu.

Kate Moss za Playboy
Kate Moss za Playboy

Kate je za naslovnicu najpoznatijeg muškog magazina pozirala povodom njegove 60. godišnjice, a fotografirao ju je trenutno najmoćniji foto duo u modnom svijetu Mert&Marcus. Iako će uskoro napuniti 40 godina, Kate naravno izgleda odlično, možemo reći i puno bolje od nekih mlađih kolegica. Fotografije koje su objavili Mert i Kate na društvenim mrežama prikazuju Kate s potpisanim primjerkom svoje Playboyeve naslovnice dok druga fotografija prikazuje hrpu potpisanih primjeraka, sigurni smo u budućnosti, kultnog izdanja Playboya

Kate Moss za Playboy
Kate Moss za Playboy

Naslovnica je objavljena baš danas kada će se Kate popeti na pozornicu tijekom dodjele British Fashion Awardsa gdje će primiti posebnu nagradu za doprinos modnoj industriji. Iako smo Kate već mnogo puta vidjeli i sasvim golu, Playboy je posebna priča i raduje nas vidjeti ostatak fotografija. 

Kate Moss za Playboy
Kate Moss za Playboy