Joan Smalls najtraženija je svjetska manekenka

| Fashion |

Joan Smalls
Joan Smalls

Prema stranici Models.com prelijepa Portorikanka Joan Smalls zauuzela je prvo mjesto na ljestvici najboljih svjetskih manekenki. Možemo reći da je tu titulu samo prenijela i u ovu godinu budući da je i prošle zauzimala istu poziciju. Sa svojom urođenom elegancijom te multikulturalnom ljepotom očarala je sve, od Karl Lagerfelda, Stevena Meisela do Carine Roitfeld. Tako je snimila editorijale za poznate modne kuće kao što su Versace, Stella McCartney, a nosila je revije i kultnog brenda ženskog rublja  Victoria's Secreta.

Posebno zanimljivo jest to da je prva osoba latino porijekla koja je zaštitno lice kozmetičke kuće Estee Lauder. Za sve one koji sumnjaju u sebe Joan je pravi primjer kako nikada ne treba prestati vjerovati u svoj potencijal. Naime, na početku su joj mnogi govorili da je pretamna, premršava i previsoka te da će teško uspjeti. Mislimo da je s ovom svojom titulom na najbolji mogući način odgovorila što misli o tome.

Karlie Kloss
Karlie Kloss

Na drugom mjestu ove top liste nalazi se Karlie Kloss. Ništa manje zanimljiva, lijepa i uspješna manekenka koja je osvojila čak i Anne Wintour. A to, morate priznati ,rijetkima polazi za rukom.

Arizona Muse
Arizona Muse

Treća po redu je Arizona Muse, američki manekenka prepoznatljiva po svojim gustim obrvama kojima također osvaja brojne svjetske editorijale.

Saskia de Brauw
Saskia de Brauw

Četvrtu poziciju zauzima Saskia de Brauw- nova kraljica visoke mode koju obožava Karl Lagerfeld.

Liu Wen
Liu Wen

Listu od prvih top 5 zaokružuje Liu Wen, manekenka iz Pekinga koja je ujedno i prvo azijsko lice kozmetičkog diva Estee Lauder.