Jesen i slojevito odijevanje idealno su doba za oversized kombinacije

| Fashion |Osim što super izgledaju, oversized kombinacije volimo jer su toliko udobne da se u njima osjećate kao u pidžami.
Ključ za uspješno kombiniranje oversized komada je ravnoteža, jedni komadi nadopunjuju druge. Miješanje i usklađivanje odgovarajućih komada važno je kako bi se postigla uravnotežena silueta.
U takvim outfitima možete kombinirati baš sve, široke hlače, džempere, košulje, tenisice, čak i štikle, ako nemate u planu trčati po gradu cijeli dan. Za dobitnu oversize kombinaciju bitna je samo kreativnost, kombinacija tankih i debljih materijala stvara zaista zanimljive kombinacije.

Ako mislite da vas oversized džemperi čini vizualno debljim, kombinirajte ih sa zanimljivim trapericama užeg kroja. To će vam pomoći da istaknete liniju i izgledate vitko, a takva kombinacija sjajno izgleda i sa štiklama i s tenisicama.

Kardigan je sjajan komad koji može razbiti monotoniju, super izgleda u gotovo svim kombinacijama. U kombinaciji s topićem izgleda ležerno, elegantno i sexy u isto vrijeme.

Oversized džemper koji je s jedne strane ležerno uvučen u traperice naglašava liniju i izgleda stylish.

U oversized haljinama bit će vam toplo i udobno, a možete ih kombinirati s čizmama poviše koljena, gležnjačama, čak i tenisicama.

Ako imate uski struk koji volite naglašavati umjesto skrivati iza oversize komada, možete iskoristiti bilo koji remen ili lijepu vrpcu kako bi to učinili.

Još jedna kombinacija oversize džempera koja u isto vrijeme izgleda sexy i elegantno je ona s pencil suknjama. Istaknut ćete donji dio tijela, dok gornji izgleda ležerno.