Jedna haljina idealna za sve oblike tijela

| Fashion |

Instagram / @collagevintage

Iako se jednostavno i lagano zaljubljujemo u nove trendove koja pronalazimo na Instagramu ili pokušavamo kopirati od poznatih osoba i modnih znalaca, ovoga puta donosimo vam idealnu haljinu u kojoj će se svi, ama baš svi osjećati dobro.

Ako još niste pronašli savršenu ljetnu haljinu, konačno ćete odahnuti. Donosimo vam jednostavne, udobne i lijepe haljine koje nećete poželjeti skinuti. A odabir je otišao na haljine koje se preklapaju i vežu u struku, bez obzira radilo se o dugačkoj haljini, onoj s cvjetnim motivom ili pufastim rukavima.

Haljine koje ističu struk pravi su saveznik svih žena jer lijepo pristaju baš svim figurama. Na ženstven način prikrivaju bilo koji nedostatak i višak kilograma. Samostalno možete odabrati koji dio tijela želite naglasiti, a koji prikriti pri odabiru ove vrste haljina. Možete odabrati onu koja naglašava dekolte, a prekriva noge ili pak onu koja će naglasak staviti upravo na vaše noge.

h&m / Stradivarius

Također, ovisno o vašoj visini možete pronaći onu idealnu ljetnu haljinu za vas. Za visoke djevojke i žene predlažemo dugačke, a za niže žene one kraće varijante.
Možete se poigrati i s rukavima, od onih bez rukava pa sve do dugačkih rukava. Bezbroj kombinacija za bezbroj potreba jer svaka žena je drugačija i ima svoje vlastite preference kao i problematična područja.

Mango

U beskrajnom popisu ljetnih haljina, ne možete ne izjaviti svoju vječnu ljubav prema ovom tako svestranom, elegantnom i jednostavnom modelu haljine

Zara