Jedini modeli cipela koji će vam trebati ove godine

| Fashion |

7 trendi cipela koje će vladati ove godine
7 trendi cipela koje će vladati ove godine

 Dignite ruku ako vam je više muka od istih modela cipela i čizama koje viđate po svuda svakoga dana. Ostavite ruku u zraku ako jedva čekate prvu proljetnu pedikuru. Da, niste sami! U nastavku donosimo 7 modela cipela koji će biti najveći trendovi u 2017. godini!

BILO ŠTO BARŠUNASTO

Ne, ovaj luksuzni materijal nije samo stylish u zimi (i ne, nije samo za čizme). Ovaj trend ćete viđati kroz cijelu godinu na svemu od tenisica i natikača pa do sandala.  

Čizme od baršuna: jesenski trend broj jedan!
Čizme od baršuna: jesenski trend broj jedan!

 

BILO ŠTO S KOPČAMA

Znamo, znamo: vaše omiljene balerinke na vezanje i dalje su hit. Ali s ovim jednostavnim updateom, obuća je dobila pravi edgy, punk look. I ne, kopče nisu rezervirane samo za moto gležnjače, nalazit će se posvuda i obožavamo ih!

SPORTSKE NATIKAČE

OK, poslušajte nas: ove gumene natikače obožavaju zvijezde poput Rihanne, Kaley Cuoco, Kylie Jenner i ostalih…i nismo ljuti na njih. One su samo malo drugačije japanke. Ali također su i nevjerojatno ugodne. 

BILO ŠTO METALIK

Ovo je prava statement obuća. Ove godine nova "neutralna" je postala zlatna, srebrna i bilo koja druga sjajna metalik nijansa koju preferirate. Odgovarat će uz SVE u vašem ormaru. 

NEOBIČNI DETALJI

Jesu li to cvjetići na vašim čizmama? Najozbiljnije, u novoj godini ćemo nositi privjeske, uzorke, vezove, aplikacije i printeve kakve do sad niste vidjeli. Recite zbogom dosadnim bijelim tenisicama. 

SLIP-ONS

Varijacije na ovaj model cipela doslovno možete vidjeti gdje god pogledate. Ako ih nemate, ovo je godina da se upoznate s trendi obućom.

SLINGBACKS

Iskreno, ovo su one cipele koje nosi vaša baka, ali puno bolje. Moderna varijanta ovih cipela obožavala bi i sama Coco Chanel.