Je li Puma trenutno vodeći sportski brend na svijetu?

| Fashion |

Puma je postala jedan od najcool sportskih brendova na svijetu

Jedan pogled na obuću obožavateljica mode tijekom tjedna mode dovoljan vam je da shvatite kako je Adidas postao sportski odabir modernih. I iako ne možemo zanijekati da su Stan Smith tenisice postale neizbježne, još je jedan sportski brend u 2016. godini zabilježio nevjerojatan rast populanosti: Puma.

Ovaj sportski brend bilježi najveći rast prodaje ikada. Jedno od glavnih područja koje je doživjelo procvat? Ženski sektor. Možda vas ova informacija i neće začuditi s obzirom na to da Puma trenutno ima dva planetarno popularna zaštitna lica - Rihannu i Kylie Jenner. Budimo iskreni, sve što njih dvije dotaknu i preporuče rasprodano je u nekoliko sati.

Rihannine Fenty natikače od umjetnog krzna koje je dizajnirala za Pumu rasprodale su se čim su došle u prodaju, a i Kylie često na Instagramu objavljuje fotografije na kojima nosi Pumine tenisice - koje svakog dana pretražuje preko 68 milijuna ljudi! Ali osim obuće i odjeća s Puminim potpisom također se savršeno uklapa u aktualni "sportski" trend koji vlada. Puma ove godine opasno parira ostalim velikim sportskim brendova svijeta i savršeno odgovara na sve zahtjeve urbane modne scene.