Jakne u kojima ćete preživjeti prijelazno vrijeme

| Fashion |

Instagram / @collagevintage2

Baloner, parka, traper jakna ili sako. Ako već nemate ove jakne, savjetujemo vam da ih uvrstite u svoj ormar kako biste u stilu preživjeli prijelazno vrijeme s ljeta na zimu.

Nalazimo se u trenutku gdje ostavljamo ljeto i približavamo se jeseni s malim koracima. U ovom trenutku - tzv. prijelaznom vremenu - ponekad ne znamo što odjenuti, a da ne završimo s naletima topline u uredu ili se smrzavamo na ulici. Zbog toga imamo praktično rješenje za vas.
Nudimo vam izbor jakni koje ne bi trebali nedostajati u ormaru. One će vam podići odjevnu kombinaciju i dati vam trendi sezonski izgled. Idealne su za sve izglede, bilo s trapericama, suknjom, haljinom i, najbolje od svega, prikladne su za dan i noć.

Jedan od najvećih klasika u prijelazom vremenu je jakna od trapera. Svestrana i pogodna za gotovo svaki izgled. Kao i svi klasični komadi, kako ne bi odumrli, mora ih se reinventirati.

Zara 399,90 kn / Bershka 199,90 kn

Ove sezone klasični baloner bit će i dalje biti dobar odabir, kao u svake jeseni i zime. Međutim, usudite se napraviti pomak i izaberite model koji odskače od već pomalo dosadne klasike. 

Mango 599,90 kn / H&M

Parka će vas utopliti, a vašoj odjevnoj kombinaciji dati ležerniji izgled. Donosimo vam dvije nama omiljene. Jednu koju bez problema možete ponijeti na posao, a drugu ležerniju koja će dati mladenačku notu vašem izgledu. 

Mango 699,90 kn / Stradivarius 229,90 kn

Sakoi su doživjeli pravu revoluciju. Od odjevnog predmeta namijenjenog poslovnom i ozbiljnom okruženju, do pravih odabira za ležerne street style kombinacije s dozom sofisticiranosti. 

Zara 699,90 kn / Pull&Bear 199,90 kn