Ivica i Majica - jako cool brand majica

| Fashion |

Ivica i Majica

Ivica i Majica novi su modni brend koji potpisuju beogradski glumci Vladimir Nićiforović i Boris Kargotić, a prepoznatljiv je po majicama jednostavnih krojeva, ali jedinstvenog humora.

Severina, Ana Bebić, Nina Badrić i Marija Šerifović, samo su mali dio onih koji nisu mogli odoljeti izazovu da na sebe obuku Ivicu i Majicu, zanimljive majice, jednostavnog kroja, ali vrlo duhovitih slikovitih rješenja koja osvajaju na prvu. Zato ne čudi da su nakon uspjeha na beogradskoj modnoj sceni autori ovih “drugačijih” majica, glumci Vladimir Nićiforović i Boris Kargotić odlučili dio svog talenta predstaviti i na hrvatskom tržištu, u suradnji s Lanom Klingor Mihić i njenom tvrtkom Manifestacija Studio, koja je zastupnik ovog brenda za Hrvatsku.

Ana Bebić

Tako se odnedavno Ivica i Majica majice mogu naručiti putem maila  ivicaimajicahr@gmail.com, pa svi oni u Hrvatskoj koji su nestrpljivo čekali ove “zabavne” majice imaju priliku izabrati crtež i natpis po svojoj želji, kojima će na domaću modnu scenu donijeti osvježenje i priliku mnogima da kroz jednostavne majice izraze sebe. S obzirom na humor kojim su Nićiforović i Kargotić osvojili beogradsku modnu scenu, ali i izazvali interes javnosti diljem regije, nema sumnje da će svi koji “prošeću” svoju personiliziranu Ivicu i Majicu biti primjećeni i izazvati dozu ljubomore u društvu u kojem se pojave.

Igor i Severina Kojić

Privilegij da prvi vide, izaberu i kupe majice imali su splitski modni trendseteri u četvrtak kada se otvorio KARE Split design Store, u sklopu shoping centra Mall of Split. Ekskluzivna prodaja na Splitskom području, u KARE Split je početak razvoja ovog mladog i uspješnog brenda, koji je u potpunosti zaživio i pokazao da dobre ideje uvijek pronalaze svoju publiku, a skorašnjim otvaranjem Showrooma u Zagrebu, Ivica i Majica brend dobit će i svoj zagrebački prostor u kojem će pokazati svu svoju raskoš i potvrdu svojih velikih mogućnosti.

Ivica i Majica