IT narukvice kao savršen poklon za nju i njega

| Fashion |

Iako je vrijeme darivanja udaljeno više od mjesec dana, zašto ne biste svoj ovogodišnji blagdanski stres srezali u korijenu i već sada nabavili savršen poklon za svoju bolju polovicu? Ovaj poklon nije rezerviran samo za žene, već će se i muškarci jako obradovati ovome poklonu. O čemu je riječ, saznajte u nastavku.

SMASH narukvice

SMASH narukvice su komad nakita u koji smo se zaljubili na prvi pogled - osim što svako zapešće čine ljepšim, one su ručni rad nizozemskog brenda koji garantira kvalitetom materijala kao što su čelik, koža i konop. Svakoj je narukvici posvećena posebna pažnja prilikom izrade kako biste je mogli nositi svaki dan bez straha da ćete je izgubiti ili unišititi. Osim što je vodootporna, SMASH narukvica pristajat će svakom stilu, outfitu, muškoj ili ženskoj ruci.

SMASH narukvice

Ovaj je IT narukvica dostupna u 4 izdanja: Paracord (narukvica od konopa), Leather (narukvica od kože), Beads (narukvica od čeličnih kuglica) i Combi Packs (spoj dviju od spomenutih narukvica).

SMASH narukvice

Želite li osigurati najbolji poklon za svoju bolju polovicu, prijatelja, prijateljicu, mamu, tatu, brata, sestru ma za gotovo bilo koga, obavezno posjetite SMASH Moda stranicu gdje možete naručiti ove savršene narukvice kojima će se svatko obradovati. Riješite se blagdanskog stresa kupovanja poklona i naručite ih već sada. Dostava u RH je besplatna iznad 400 kuna, imate 30 dana garancije i sve stiže na vašu kućnu adresu kurirskom službom GLS. Eto, ni pomaknuti se ne morate za najbolji božićni poklon!

SMASH narukvice