I Dior ima dućan u luksuznom ski raju Courchevelu

| Fashion |

Dior u Courchevelu
Dior u Courchevelu

Za sve one koji osim zbog kvalitetnih skijaških staza, vole skijanje u Francuskoj zbog mogućnosti kupnje u luksuznim dućanima francuskih modnih kuća, donosimo dobru vijest. Možemo reći da skijalište Courchevel polako postaje najluksuznije skijalište u Europi, tako osim pop-up dućana Chanela, žičare sa Chanel potpisom i satovima po skijalištu s potpisom Cartiera, Courchevel svakim danom dobiva nove luksuzne dućane. Sljedeći na redu je Dior, francuska modna kuća u vlasništvu LVMH grupacije otvorila je privremeno svoja vrata i na ovom luksuznom skijalištu kako bi privukla brojne skijašice i shopingoholičarke svojoj novoj kolekciji.

Smješten u sklopu također luksuznog Cheval Blanc hotela, ovaj će dućan biti otvoren do kraja skijaške sezone, 10. travnja ove godine. Iz Diora ga opisuju kao savršen zimski vrt skriven u samom srcu Alpa.

Cijeli dućan osmišljen je u pravom snježnom stilu s ogledalima i srebrnim i bijelim zidovima koji sliče ledenoj instalaciji koja je pratila i predstavljanje kolekcije, a koji je u kontrastu sa šarenom kolekcijom odjeće, cipela i torbi. Uz glavnu kolekciju, u dućanu se u zasebnom, tamnijem djelu nalazi Resort 2014 kolekcija. U tom posebnom djelu dućana koji je dizajnirala umjetnica Wanda koja je već osmislila i dizajn Diorovih dućana nakita u Parizu, sa stropova visi zanimljiva vegetacija u vidu bijelih cvjetića i malih zelenih listića koji se protežu cijelim resort dijelom dućana. Upravo oni dućanu daju osjećaj zimskog vrta.

Dior je posebno za ovaj dućan lansirao i limitiranu seriju Lady Dior i Diorissimo torbi u krokodilskoj koži i to u svijetlo rozoj, tamno plavoj i bež. Ove torbe odličan su kontrast glamuroznoj bjelini dućana.