Hrvatski brend younghearts.co na inovativan način nastavlja obiteljsku tradiciju

| Fashion |

U prostoru trgovine #Petrinjska7 održano je predstavljanje javnosti novog hrvatskog brenda younghearts.co te otvorenje webshopa koji nudi zanimljive komade odjeće. Predstavljanju su prisustvovale brojne osobe iz hrvatskog javnog života, poput prelijepih voditeljica Mie Kovačić i Ane Radišić, poduzetnice Sarah Josipović, modne blogerice Ane Karadžole i mnogi drugi uzvanici.

Ali Mirza i Amila su brat i sestra koji stoje iza brenda younghearts.co, kojim na novi i inovativan način nastavljaju obiteljsku tradiciju u modnoj industriji, započetu od strane njihovih roditelja. Brend je inspiriran Zagrebom i njegovom urbanom i ležernom modom, a komadi su osmišljeni kako bi odgovarali izlascima u svim prilikama.

Glavna misao vodilja ovog mladenačkog streetstyle brenda je „Everywear fashion“, što se odnosi na sposobnost ovih dizajnerskih komada da se prilagode svim prigodama i godišnjim dobima, što je jedan od razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u ovaj brend. Ne proizvode se sezonski modeli, već komadi koji su nosivi tijekom cijele godine, u skali veličina od S do XXL. Pri izradi odjeće koriste se visokokvalitetni materijali, a iznimna pažnja polaže se na zaštitu okoliša koristeći eko i prirodne materijale, koji su istovremeno lagani za održavanje i veoma trajni.

younghearts.co tim najponosniji je na činjenicu da se cjelokupna proizvodnja odvija u Hrvatskoj. Smatraju da je to najbolji način da u najkraćem mogućem roku reagiraju na najnovije trendove, istovremeno stvarajući odjevne komade koji zadovoljavaju potrebe njihovih kupaca i na taj način pridonose oživljavanju proizvodnje u hrvatskoj tekstilnoj industriji. Svoj omiljeni komad hrvatskog dizajna možete pronaći u dućanu #Petrinjska7 na istoimenoj adresi u Zagrebu ili putem webshopa www.younghearts.co.