Hrvatske morske narukvice koje MORATE imati ovog ljeta

| Fashion |

Hrvatski brend Gjoollery stvara nautičke narukvice iz ljubavi prema nautici i avanturizmu - one su spoj ljubavi i strasti prema svim vodenim aktivnostima. "Htjeli smo napraviti nešto što bi nas podsjećalo na ljeto, ljetne dane te budilo drage uspomene na ljetne avanture tijekom cijele godine", podijelio je s nama mladi bračni par Anja i Matija Đurinek koji stoje iza ovih savršenih narukvica za koje ne sumnjamo da će biti hit ovoga (i idućega) ljeta.

Mladi kreativni par poznat nam je već ranije po jednoj fantastičnoj zimskoj hrvatskoj ideji nazvanoj "Mini Bor" - riječ je o jedinstvenoj božićnoj priči u kojoj postajete vlasnik malog, zelenog i živog bora za kojeg ćete se imati priliku brinuti još dugi niz godina te uživati u njegovom rastu. No kako nam je ljeto stiglo, a bračni par ne miruje, "Mini Bor" nakratko je zamijenjen "Gjoolleryjem".

Gjoollery

Gjoollery nautička narukvica nosiva je u svakoj prigodi bez obzira na godišnje doba - narukvica idealno pristaje i ljetnim i zimskim odjevnim kombinacijama. Gjoollery nautička narukvica će vam jednako dobro pristajati uz sve vaše avanture i ni u jednom trenu vas neće sputavati u obavljanju svakodnevnih obaveza. Narukvica je u potpunosti vodootporna, tako da je možete nositi prilikom jedrenja, plivanja, ronjenja ili neke druge vodene aktivnosti - da, ubrojite i tuširanje i kupanje. Ukoliko se vaše aktivnosti odvijaju u moru, bilo bi poželjno isprati narukvicu u običnoj vodi kako bi se smanjio utjecaj soli na konop.

Gjoollery

Svaka Gjoollery nautička narukvica ručno je napravljena u Hrvatskoj. Narukvice su napravljene od konopa, a njihova je posebnost u tome što nemaju nepotrebne dodatne čvorove. "U svaku ručno izrađenu narukvicu ostavili smo malo naše ljubavi, strasti, energije i entuzijazma", poručuju iz Gjoollery tima.

Sama narukvica izrađena je od kvalitetnog nautičkog konopa koji se koristi u jedriličarskim regatama, dok se spojevi spajaju posebnim ljepilom. Uškopac, odnosno kopča za narukvice, izrađena je od nehrđajućeg čelika, dok su privjesnice napravljene od posebno graviranog pleksiglasa.

Gjoollery

Specifičnost Gjoollery narukvica je u tome što imaju samo jedan glavni čvor, dok u većini slučajeva nautičke narukvice imaju dodatne konope ili čvorove.  "Uglavnom ideja se razvila iz moje želje da si napravim narukvicu, jedinstvenu, bez nepotrebnih kopči i konopa koji su u većini slučajeva druge nijanse", rekla je Anja.

Od 1. srpnja ove godine, narukvice će se moći kupiti u samom centru Zagreba na vrhu Tkalčićeve ulice u Modnom kolektivu.

Gjoollery

Wall.hr i Gjoollery vas ovoga ljeta nagrađuju s čak 10 narukvica! Sve što morate napraviti je:

1. Lajkati Wall.hr i Gjoollery službene Facebook stranice.

2. U komentare ispod članka na Wall.hr-ovoj službenoj FB stranici odgovoriti na pitanje: "S kime biste rado podijelili Gjoollery narukvicu i zašto?" te označiti osobu koja bi uz vas osvojila narukvicu.

3. Podijeliti članak na opciji javno. 

5 pobjednika koji će osvojiti po dvije narukvice (jedna ide osobi koja komentira članak, a druga označenoj osobi) zbog najboljih odgovora, proglasit ćemo u ponedjeljak 27. lipnja u 12 sati. Sretno!

Gjoollery