„H&M Loves Coachella“ kolekcija: The Atomics nam donosi festivalsko raspoloženje

| Fashion |

Čisti slojevi ženstvenosti pomiješani s ukrašenim traperom za žene i savršeni uzorci za muškarce koji su u središtu kampanje „H&M Loves Coachella“. Ekskluzivna kolekcija nastala u suradnji s svjetski poznatim festivalom. Sve se vrti oko samog doživljaja festivalskog duha, bilo da imaš priliku biti u Kalifornijskoj pustinji ili širiš Coachella festivalski osjećaj diljem svijeta. „H&M Loves Coachella“ kolekcija će biti dostupna u SAD-u od 23. ožujka te globalno i putem Online prodaje od 30. ožujka, u svim H&M trgovinama koje imaju Divided odjel.

H&M Loves Coachella – Campaign music video featuring The Atomics

Ovogodišnja kampanja „H&M Loves Coachella“ će dobiti ekskluzivni video s alternativnom pop grupom The Atomics koji se sastoje od članova: Lucky Blue Smith i njegovih sestara Pyper America, Starlie i Daisy Clementine. U videu, pjesma Let’s Live For Today u izvedbi The Grass Roots-a, prikazuje kako se Coachella izgled širi svijetom neovisno o festivalu. „H&M Loves Coachella“ sadrži sve potrebne kombinacije koje dočaravaju festivalski duh, gdje god da se nalaziš u svijetu,“ tvrde The Atomics. „Uživali smo kreirajući kolekciju s Coachella timom. Suradnjom smo dobili odlične povratne informacije“, izjavila je Pernilla Wohlfahrt, glavni dizajner i kreativni direktor za H&M.

Ključni artikli ovogodišnje „H&M Loves Coachella“ kolekcije uključuju laganu čipkastu haljinu s naramenicama u kombinaciji s Choker-om od umjetne brušene kože i ružičastim sunčanim naočalama u obliku srca. Haljine s čipkastim rubovima utjelovljuju festivalski duh kada se nose preko oslikanih Coachella majica, dok traper jakna s cvjetnim uzorkom savršeno pristaje uz bodi metalik boje i puder-ružičastu plisiranu suknju – na samom kraju, izgled upotpunjavaju velike zlatne naušnice u obliku zvijezde. Za cjelokupnu festivalsku kombinaciju dostupne su i majice s kapuljačom i anorak metalne boje te crni kombinezon s čipkastim izrezom na leđima.

Kod muškaraca se sve vrti oko savršeno oslikanih majica usklađenih s motivima na hlačama. Bijela majica bez rukava oslikana s Coachella uzorcima na leđima i traper kratke hlače s bajkerskim detaljima na koljenima čine potpun Coachella izgled. Dok se u međuvremenu košulja kratkih rukava s Ikat uzorkom savršeno uklapa s ispranim festivalskim trapericama.