Hlače iz Zare za zabave koje ćete pamtiti

| Fashion |

Instagram / @happilygrey

Idete na party ali niste raspoloženi za haljinu ili suknju? Nema problema, jer vam donosimo tek pristigle hlače iz Zare u kojima ćete zabljesnuti kao prava diva i ukrasti večer svim ženama.

Hladnijim danima i večerima kada temperatura zna pasti i ispod nule, nismo uvijek raspoloženi za haljine ili suknje. Hlače su daleko toplija alternativa, a uz to su i jednako šik poput vaše najdraže haljine.
Donosimo vam 3 modela tek pristigla u Zaru i još uvijek ne možemo odlučiti koji nam je najdraži. Sva tri modela su posebna i tako različita jedan od drugog. Bez obzira preferirate šljokice, velvet ili rese, savjetujemo da u ormar pospremite sva tri, jer uskoro kreće sezona učestalijih zabava povodom blagdana.

Široke šljokičaste hlače iz Zare s transparentnim završetkom svakako će loviti poglede gdje god da ih ponesete. Klasična crna boja znači da je mogućnost kombinacija bezbroj, bez obzira na već upečatljive bliješteće šljokice.

Zara 499,90 kn

Ima li nešto što vrišti Božić i blagdani glasnije od crvenog velveta? Uvjereni smo da je odgovor negativan. Crvene velvet hlače sa sakrivenim zatvaračem na strani, uklopit će se u svaku Božićnu proslavu, a ako se brinete da ćete izgledati u njima poput Djeda Božićnjaka, odmah ćemo vas razuvjeriti.

Zara 399,90 kn

Ah te resice. Tako zabavne, tako šik i tako posebne. Oduvijek smo ih obožavali, a čini se da nikada nećemo prestati. Ovo su možda i najposebnije hlače sezone koje je Zara lansirala na tržište. Ako ste u potrazi za onim savršenim statement hlačama, upravo ste ih pronašli!

Zara 399,90 kn